مقایسه اثر آنتی اکسیدانی استیک اسید و آلوئه ورا، به تنهایی و در ترکیب با کیتوزان بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی بادام درختی

نویسندگان : محبوبه کارشناس1 یحیی مقصودلو2
زبان مقاله : فارسی
محور مقاله : بخش علوم کشاورزی
محل انتشار : کنفرانس بین المللی پژوهش های نوین در علوم کشاورزی و محیط زیست
آدرس وب سایت کنفرانس : aseconf.com
ارسال کننده : محبوبه کارشناس نجف آبادی
کد IOI مقاله : XYBF-ZKKAA
لینک مستقیم مقاله : https://isnac.ir/XYBF-ZKKAA

بررسی و مقایسه ی رشد کپک و مخمر و تغییرات وزن و رطوبت در بادام های پوشش داده شده با استیک اسید و آلوئه ورا به تنهایی و در ترکیب با کیتوزان در طول دوره نگهداری

نویسندگان : محبوبه کارشناس1 یحیی مقصودلو2
زبان مقاله : فارسی
محور مقاله : بخش علوم کشاورزی
محل انتشار : کنفرانس بین المللی پژوهش های نوین در علوم کشاورزی و محیط زیست
آدرس وب سایت کنفرانس : aseconf.com
ارسال کننده : محبوبه کارشناس نجف آبادی
کد IOI مقاله : XYBF-ZKKEG
لینک مستقیم مقاله : https://isnac.ir/XYBF-ZKKEG

بررسی تاثیر پوشش خوراکی آلوئه ورا و اسید استیک بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و کیفیت حسی بادام درختی در طول دوره نگهداری

نویسندگان : محبوبه کارشناس1 یحیی مقصودلو2
زبان مقاله : فارسی
محور مقاله : بخش علوم کشاورزی
محل انتشار : کنفرانس بین المللی پژوهش های نوین در علوم کشاورزی و محیط زیست
آدرس وب سایت کنفرانس : aseconf.com
ارسال کننده : محبوبه کارشناس نجف آبادی
کد IOI مقاله : XYBF-AZZAH
لینک مستقیم مقاله : https://isnac.ir/XYBF-AZZAH

مقایسه سه پوشش خوراکی آلوئه ورا، استیک اسید و کیتوران فرموله شده با استیک اسید در تاثیر بر ماندگاری پس از برداشت مغز بادام درختی

نویسندگان : محبوبه کارشناس1 یحیی مقصودلو2
زبان مقاله : فارسی
محور مقاله : علوم صنایع غذایی
محل انتشار : کنفرانس بین المللی توسعه با محوریت کشاورزی ، محیط زیست و گردشگری
آدرس وب سایت کنفرانس : icdat.ir
ارسال کننده : محبوبه کارشناس نجف آبادی
کد IOI مقاله : XYBK-AABKG
لینک مستقیم مقاله : https://isnac.ir/XYBK-AABKG

بررسی و مقایسه تاثیر دو پوشش خوراکی استیک اسید و کیتوزان بر رشد کپک و مخمر در بادام درختی

نویسندگان : محبوبه کارشناس1 یحیی مقصودلو2
زبان مقاله : فارسی
محور مقاله : علوم مهندسی
محل انتشار : کنفرانس بین المللی علوم و مهندسی
آدرس وب سایت کنفرانس : icesconf.com
ارسال کننده : محبوبه کارشناس نجف آبادی
کد IOI مقاله : XYCC-ABEKF
لینک مستقیم مقاله : https://isnac.ir/XYCC-ABEKF

صفحه 1 از 1