پلاسمای سرد(Cold Plasma)تحولی نوین در صنایع غذایی

نویسندگان : عیسی بهرامی زاده1
زبان مقاله : فارسی
محور مقاله : علوم صنایع غذایی
محل انتشار : دومین کنفرانس بین المللی توسعه پایدار، راهکارها و چالش ها با محوریت کشاورزی ، منابع طبیعی، محیط زیست و گردشگری
آدرس وب سایت کنفرانس : 2icsda.ir
ارسال کننده : عیسی بهرامی زاده
کد IOI مقاله : XYAA-ZBDED
لینک مستقیم مقاله : https://isnac.ir/XYAA-ZBDED

میکروکپسوله سازی روغن ماهی و افزودن آن بر روی کیفیت همبرگر گوشت گاو در طول ذخیره سازی

نویسندگان : عیسی بهرامی زاده1
زبان مقاله : فارسی
محور مقاله : علوم صنایع غذایی
محل انتشار : دومین کنفرانس بین المللی توسعه پایدار، راهکارها و چالش ها با محوریت کشاورزی ، منابع طبیعی، محیط زیست و گردشگری
آدرس وب سایت کنفرانس : 2icsda.ir
ارسال کننده : عیسی بهرامی زاده
کد IOI مقاله : XYAA-ZBDEE
لینک مستقیم مقاله : https://isnac.ir/XYAA-ZBDEE

خواص آنتی باکتریال نانو ذرات نقره تحول نوین در صنایع بسته بندی محصولات شیلاتی

نویسندگان : عیسی بهرامی زاده1
زبان مقاله : فارسی
محور مقاله : علوم شیلات و آبزیان
محل انتشار : دومین کنفرانس بین المللی توسعه پایدار، راهکارها و چالش ها با محوریت کشاورزی ، منابع طبیعی، محیط زیست و گردشگری
آدرس وب سایت کنفرانس : 2icsda.ir
ارسال کننده : عیسی بهرامی زاده
کد IOI مقاله : XYAA-ZBGKE
لینک مستقیم مقاله : https://isnac.ir/XYAA-ZBGKE

بررسی مدت ماندگاری برگرماهی کپورنقره ای (Hypophthalmichthys molitrix) ریزپوشانی با روغن ماهی و آنتی اکسیدانهای طبیعی

نویسندگان : عیسی بهرامی زاده1 کاوه رحمانی فرح2
زبان مقاله : فارسی
محور مقاله : علوم شیلات و آبزیان
محل انتشار : دومین کنفرانس بین المللی توسعه پایدار، راهکارها و چالش ها با محوریت کشاورزی ، منابع طبیعی، محیط زیست و گردشگری
آدرس وب سایت کنفرانس : 2icsda.ir
ارسال کننده : عیسی بهرامی زاده
کد IOI مقاله : XYAA-ZBHZF
لینک مستقیم مقاله : https://isnac.ir/XYAA-ZBHZF

Fish Burger new developments in the food industry

نویسندگان : IssaBahramizadeh1 Siamand Molani2
زبان مقاله : انگلیسی
محور مقاله : علوم
محل انتشار : کنفرانس بین المللی پژوهش در علوم و مهندسی
آدرس وب سایت کنفرانس : icrsie.com
ارسال کننده : عیسی بهرامی زاده
کد IOI مقاله : XYDC-AFFKK
لینک مستقیم مقاله : https://isnac.ir/XYDC-AFFKK

صفحه 1 از 1