نشاسته مقاوم و کاربرد آن در صنایع غذایی و خوراک دام

نویسندگان : فاطمه برومند1 محبوبه فضایلی2 سیدمهدی قریشی3
زبان مقاله : فارسی
محور مقاله : علوم صنایع غذایی
محل انتشار : چهارمین کنگره سالانه بین المللی توسعه کشاورزی، منابع طبیعی، محیط زیست و گردشگری ایران
آدرس وب سایت کنفرانس : 4icsda.ir
ارسال کننده : فاطمه برومند
کد IOI مقاله : XBBA-DACBB
لینک مستقیم مقاله : https://isnac.ir/XBBA-DACBB

بررسی و کاربرد خواص تانن‏ ها

نویسندگان : فاطمه برومند1 سید مهدی قریشی2 شهریار کارگر3 محبوبه فضایلی4
زبان مقاله : فارسی
محور مقاله : مهندسی کشاورزی
محل انتشار : سومین کنفرانس بین المللی پژوهش های کاربردی در علوم و مهندسی - دانشگاه مارمارا ترکیه
آدرس وب سایت کنفرانس : 3carse.com
ارسال کننده : فاطمه برومند
کد IOI مقاله : XBCF-DAGBK
لینک مستقیم مقاله : https://isnac.ir/XBCF-DAGBK

پاستای فاقد گلوتن برای بیماران سلیاکی

نویسندگان : فاطمه برومند1 محبوبه فضایلی2 سید مهدی قریشی3
زبان مقاله : فارسی
محور مقاله : مهندسی کشاورزی
محل انتشار : سومین کنفرانس بین المللی پژوهش های کاربردی در علوم و مهندسی - دانشگاه مارمارا ترکیه
آدرس وب سایت کنفرانس : 3carse.com
ارسال کننده : فاطمه برومند
کد IOI مقاله : XBCF-DBEEC
لینک مستقیم مقاله : https://isnac.ir/XBCF-DBEEC

پروتین‏های تک یاخته و کاربرد آن در تغذیه دام و طیور

نویسندگان : فاطمه برومند1 محبوبه فضایلی2 سیدمهدی قریشی3 حمیده نادری باب اناری4
زبان مقاله : فارسی
محور مقاله : مهندسی کشاورزی
محل انتشار : کنگره بین المللی مهندسی، فناوری و نوآوری
آدرس وب سایت کنفرانس : eticong.com/1st
ارسال کننده : فاطمه برومند
کد IOI مقاله : XBFB-DHGGZ
لینک مستقیم مقاله : https://isnac.ir/XBFB-DHGGZ

صفحه 1 از 1