مروری بر انواع تقلبات رایج در شیر و روش های شناسایی آنها

پارسا قاسمی1 سارا فیصلی2

چکیده :
شیر تنها ماده شناخته شده در طبیعت است که می تواند نیاز بدن را به طور کامل و متعادل تامین کند. ترکیبات عمده ی شیر را آب، چربی، پروتِین، لاکتوز، ویتامین ها و مواد معدنی تشکیل می دهند. به علت هضم آسان، این ماده همواره در رژیم تغذیه ای بیماران قرار داشته و مصرف آن در برنامه غذایی روزانه بیشتر افراد جامعه توصیه می شود. هدف این بررسی، تاثیرات تقلب در شیر بر تغذیه و ایمنی مواد غذایی است. شیر سالم دارای ویژگی های ظاهری و ویژگی های شیمیایی خاصی است که با توجه به آنها می توانیم به سالم یا فاسد بودن آنها پی ببریم از جمله ویژگی های ظاهری؛ رنگ، طعم، بو و مزه شیر است که باید غیر طبیعی نباشد. رنگ طبیعی شیر خام سفید صدفی یا خامه ای و بعضی اوقات متمایل به زرد است و همچنین شیر سالم باید عاری از هر گونه طعم، بو و مزه ی نا مطبوع باشد. شیر ممکن است به حدی تقلب شود که ارزش غذایی به میزان قابل توجهی کمتر باشد، بنابراین تجزیه و تحلیل بیشتر برای ایجاد آگاهی در بین مردم در مورد سوء رفتار یا سهل انگاری در تولید شیر ضروری است.
کلمات کلیدی : ایمنی، تقلب، شیر، مواد شیمیایی، ارزش غذایی


زبان مقاله : فارسی
محور مقاله : روش های پایش سریع در ایمنی و سلامت
محل انتشار : همایش ملی امنیت غذایی، ایمنی غذایی و سلامت
آدرس وب سایت کنفرانس : fssh.ir
ارسال کننده : سارا فیصلی
کد IOI مقاله : XGHB-KECED
لینک مستقیم مقاله : https://isnac.ir/XGHB-KECED

مقالات مشابه
  1. مطالعه سیستم های هوشمند ایمنی در ترافیک
  2. ارزیابی مکان یابی شهرک مسکونی به منظور دستیابی به توسعه پایدار (نمونه موردی شهرک پارس جنوبی عسلویه)
  3. مشارکت مردمی در بهسازی بافتهای فرسوده شهری (نمونه موردی بافت فرسوده قصردشت شیراز
  4. طیف های خطر یکنواخت برای پنج منطقه مختلف شهرستان بندرانزلی
  5. بررسی ایستگاه مترو با رویکرد اکوتکنولوژیک وتاثیر آن در مصرف انرژی (مطالعه موردی : تهران- سوئد )
  6. توسعه مدل مطلوبیت مدهای حمل‌ونقلی مربوط به هدف‌ سفرهای مختلف
  7. بررسی اثر زلزله‌های حوزه نزدیک بر رفتار سازه‌های بلند دارای نامنظمی در پلان با سیستم لوله‌ای
  8. بررسی مقاومت دیوار گابیونی در خاک های مختلف با توجه به ملاحظات اقتصادی در محیط دو بعدی
  9. تحلیل خلوت وامنیت در پارک های شهری
  10. اخلاق ،الگوی طراحی در معماری بناهای ایرانی ،اسلامی
  11. COMPARATIVE ANALYSIS OF TRADITIONAL AND MODERN ROUNDABOUTS USING SIDRA
  12. بررسی اثر آج و فشار باد تایر بر سرعت هیدروپلنینگ
  13. اثر پدیده هیدروپلنینگ بر خرابی شیارشدگی روسازی
  14. بررسی عوامل موثر بر ارتقای کیفیت محیطی شهر کتاب تهران- ایران
  15. کاربرد منابع بومی و انرژی های پاک و تجدیدپذیر در طراحی پارک پایدار با بهره گیری از الگوی باغ ایرانی
سایر مقالات محل انتشار
  1. Algal bioactive compounds application for packaging films and coatings
  2. برهمکنش پروتئین(بتالاکتوگلوبولین) و پپتید استخراجی و برهمکنش پروتئین، پروتئین در صنعت غذا دارو
  3. بررسی خصوصیات رئولوژیکی، حسی و هضم پذیری کاستارد فراسودمند
  4. بررسی خصوصیات رئولوژیکی، حسی و هضم پذیری کاستارد فراسودمند
  5. غذا، تندرستی ،امنیت غذایی
  6. محصولات تراریخته،مزایا وچالش ها
  7. بسته بندی فعال مواد غذایی و ارزیابی کیفیت آن با بکار گیری فن آوری نانو
  8. عوامل تعیین کننده وضعیت امنیت غذایی با توجه به نقش زنان در روستاها
  9. مقایسه امنیت غذایی تولیدکنندگان سبزی محلی در شهرستان رشت قبل و بعد از شیوع بیماری کووید-19
  10. نقش مواد غذایی و تغذیه بر توسعه صنعت گردشگری (مطالعه موردی: شهرستان بم)
  11. بررسی میزان آلودگی به فلزات سنگین (سرب و کادمیوم) در لبنیات سنتی بازار شهرستان مریوان
  12. بررسی شیوع کمبود ویتامین B1 (تیامین) و ارتباط آن با الگوی مصرف مواد غذایی در بزرگسالان شهرستان داراب
  13. تدوین ماتریس SWOT برای صادرات غذاهای دریایی به روسیه با استفاده از روش دلفی
  14. مقایسه طیف‌سنج تحرک یونی و کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا به منظور تعیین مقدار آکریل‌آمید در قهوه
  15. مروری بر روش های هضم پروتئین در سیستم های مواد غذایی و کاربرد های آن