جستجو
مروری بر انواع تقلبات رایج در شیر و روش های شناسایی آنها
پارسا قاسمی1 سارا فیصلی2
چکیده :
شیر تنها ماده شناخته شده در طبیعت است که می تواند نیاز بدن را به طور کامل و متعادل تامین کند. ترکیبات عمده ی شیر را آب، چربی، پروتِین، لاکتوز، ویتامین ها و مواد معدنی تشکیل می دهند. به علت هضم آسان، این ماده همواره در رژیم تغذیه ای بیماران قرار داشته و مصرف آن در برنامه غذایی روزانه بیشتر افراد جامعه توصیه می شود. هدف این بررسی، تاثیرات تقلب در شیر بر تغذیه و ایمنی مواد غذایی است. شیر سالم دارای ویژگی های ظاهری و ویژگی های شیمیایی خاصی است که با توجه به آنها می توانیم به سالم یا فاسد بودن آنها پی ببریم از جمله ویژگی های ظاهری؛ رنگ، طعم، بو و مزه شیر است که باید غیر طبیعی نباشد. رنگ طبیعی شیر خام سفید صدفی یا خامه ای و بعضی اوقات متمایل به زرد است و همچنین شیر سالم باید عاری از هر گونه طعم، بو و مزه ی نا مطبوع باشد. شیر ممکن است به حدی تقلب شود که ارزش غذایی به میزان قابل توجهی کمتر باشد، بنابراین تجزیه و تحلیل بیشتر برای ایجاد آگاهی در بین مردم در مورد سوء رفتار یا سهل انگاری در تولید شیر ضروری است.
کلمات کلیدی : ایمنی، تقلب، شیر، مواد شیمیایی، ارزش غذایی
زبان مقاله : فارسی
محور مقاله : روش های پایش سریع در ایمنی و سلامت
محل انتشار : همایش ملی امنیت غذایی، ایمنی غذایی و سلامت
آدرس وب سایت کنفرانس : fssh.ir
ارسال کننده : سارا فیصلی
کد IOI مقاله : XGHB-KECED
لینک مستقیم مقاله : https://isnac.ir/XGHB-KECED
مقالات مشابه
- مطالعه سیستم های هوشمند ایمنی در ترافیک
- ارزیابی مکان یابی شهرک مسکونی به منظور دستیابی به توسعه پایدار (نمونه موردی شهرک پارس جنوبی عسلویه)
- مشارکت مردمی در بهسازی بافتهای فرسوده شهری (نمونه موردی بافت فرسوده قصردشت شیراز
- طیف های خطر یکنواخت برای پنج منطقه مختلف شهرستان بندرانزلی
- بررسی ایستگاه مترو با رویکرد اکوتکنولوژیک وتاثیر آن در مصرف انرژی (مطالعه موردی : تهران- سوئد )
- توسعه مدل مطلوبیت مدهای حملونقلی مربوط به هدف سفرهای مختلف
- بررسی اثر زلزلههای حوزه نزدیک بر رفتار سازههای بلند دارای نامنظمی در پلان با سیستم لولهای
- بررسی مقاومت دیوار گابیونی در خاک های مختلف با توجه به ملاحظات اقتصادی در محیط دو بعدی
- تحلیل خلوت وامنیت در پارک های شهری
- اخلاق ،الگوی طراحی در معماری بناهای ایرانی ،اسلامی
- COMPARATIVE ANALYSIS OF TRADITIONAL AND MODERN ROUNDABOUTS USING SIDRA
- بررسی اثر آج و فشار باد تایر بر سرعت هیدروپلنینگ
- اثر پدیده هیدروپلنینگ بر خرابی شیارشدگی روسازی
- بررسی عوامل موثر بر ارتقای کیفیت محیطی شهر کتاب تهران- ایران
- کاربرد منابع بومی و انرژی های پاک و تجدیدپذیر در طراحی پارک پایدار با بهره گیری از الگوی باغ ایرانی
سایر مقالات محل انتشار
- Algal bioactive compounds application for packaging films and coatings
- برهمکنش پروتئین(بتالاکتوگلوبولین) و پپتید استخراجی و برهمکنش پروتئین، پروتئین در صنعت غذا دارو
- بررسی خصوصیات رئولوژیکی، حسی و هضم پذیری کاستارد فراسودمند
- بررسی خصوصیات رئولوژیکی، حسی و هضم پذیری کاستارد فراسودمند
- غذا، تندرستی ،امنیت غذایی
- محصولات تراریخته،مزایا وچالش ها
- بسته بندی فعال مواد غذایی و ارزیابی کیفیت آن با بکار گیری فن آوری نانو
- عوامل تعیین کننده وضعیت امنیت غذایی با توجه به نقش زنان در روستاها
- مقایسه امنیت غذایی تولیدکنندگان سبزی محلی در شهرستان رشت قبل و بعد از شیوع بیماری کووید-19
- نقش مواد غذایی و تغذیه بر توسعه صنعت گردشگری (مطالعه موردی: شهرستان بم)
- بررسی میزان آلودگی به فلزات سنگین (سرب و کادمیوم) در لبنیات سنتی بازار شهرستان مریوان
- بررسی شیوع کمبود ویتامین B1 (تیامین) و ارتباط آن با الگوی مصرف مواد غذایی در بزرگسالان شهرستان داراب
- تدوین ماتریس SWOT برای صادرات غذاهای دریایی به روسیه با استفاده از روش دلفی
- مقایسه طیفسنج تحرک یونی و کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا به منظور تعیین مقدار آکریلآمید در قهوه
- مروری بر روش های هضم پروتئین در سیستم های مواد غذایی و کاربرد های آن