Effect of Ozonation on Microbial Properties of Rice Flour

نویسندگان : zahra latifi1 Mona Arvanaghi2 Milad Daneshniya3
زبان مقاله : انگلیسی
محور مقاله : تکنولوژی
محل انتشار : کنفرانس بین المللی مهندسی و تکنولوژی - نروژ
آدرس وب سایت کنفرانس : icetconf.com
ارسال کننده : زهرا لطیفی
کد IOI مقاله : XBKC-EZHKG
لینک مستقیم مقاله : https://isnac.ir/XBKC-EZHKG

Measuring of phytochemical and antioxidant compounds and identification of main phenolic compound in Anarijeh plant(Froriepiasubpinnata) extract by RP-HPLC method

نویسندگان : .........1 ..........2 .............3 .............4
زبان مقاله : انگلیسی
محور مقاله : تکنولوژی
محل انتشار : کنفرانس بین المللی مهندسی و تکنولوژی - نروژ
آدرس وب سایت کنفرانس : icetconf.com
ارسال کننده : زهرا لطیفی
کد IOI مقاله : XBKC-EZHKH
لینک مستقیم مقاله : https://isnac.ir/XBKC-EZHKH

Detection of olive oil adulteration in terms of monitoring the UV and IR spectral patterns during thermal oxidation

نویسندگان : zahra latifi1 Sepideh Gholami Khesht2 Milad Daneshniya3 Reza Farhoosh4
زبان مقاله : انگلیسی
محور مقاله : مهندسی کشاورزی
محل انتشار : چهارمین کنفرانس بین المللی پژوهش های کاربردی در علوم و مهندسی - دانشگاه وریج بروکسل
آدرس وب سایت کنفرانس : 4carse.com
ارسال کننده : زهرا لطیفی
کد IOI مقاله : XBHF-EAZFG
لینک مستقیم مقاله : https://isnac.ir/XBHF-EAZFG

Investigating preservative effect of Anarijeh extract on shelf (Froriepia subpinnata) on shelf life of silver carp fish (Hypophthalmichthys molitrix) at superchilling temperature (-3 °C)

نویسندگان : zahra latifi1 Milad Daneshniya2 Feryal Khademi3 Fazel Amini4
زبان مقاله : انگلیسی
محور مقاله : مهندسی منابع طبیعی
محل انتشار : چهارمین کنفرانس بین المللی پژوهش های کاربردی در علوم و مهندسی - دانشگاه وریج بروکسل
آدرس وب سایت کنفرانس : 4carse.com
ارسال کننده : زهرا لطیفی
کد IOI مقاله : XBHF-EAZFH
لینک مستقیم مقاله : https://isnac.ir/XBHF-EAZFH

صفحه 1 از 1