مقالات همایش ملی امنیت غذایی، ایمنی غذایی و سلامت

استراتژی‌های پیشگیری و کنترل مایکوتوکسین‌ها در مواد غذایی

نویسندگان : سیما مهاجر خراسانی1 مهران اعلمی2
زبان مقاله : فارسی
محور مقاله : ترکیبات ضد تغذیه ای و آلاینده ها در فراورده های کشاورزی و غذایی
محل انتشار : همایش ملی امنیت غذایی، ایمنی غذایی و سلامت
آدرس وب سایت کنفرانس : fssh.ir
ارسال کننده : سیما مهاجر خراسانی
کد IOI مقاله : XGHB-KEEBF
لینک مستقیم مقاله : https://isnac.ir/XGHB-KEEBF

تحلیل ذینفعان طرح سبد غذایی 1401 برای جامعه ی ایرانی

نویسندگان : زهرا ویسی1 فرزانه شهردمی2 فاطمه محمدی3
زبان مقاله : فارسی
محور مقاله : سبد غذایی مطلوب و اقتصاد خانواده
محل انتشار : همایش ملی امنیت غذایی، ایمنی غذایی و سلامت
آدرس وب سایت کنفرانس : fssh.ir
ارسال کننده : زهرا ویسی
کد IOI مقاله : XGHB-KEEBG
لینک مستقیم مقاله : https://isnac.ir/XGHB-KEEBG

بررسی کاربرد حسگرهای زیستی برای تعیین بقایای آنتی بیوتیک¬ها در مواد غذایی

نویسندگان : نرمین نظامدوست ثانی1 محمود رضازاد باری2 محمد علیزاده خالد آباد3 صابر امیری4
زبان مقاله : فارسی
محور مقاله : روش های پایش سریع در ایمنی و سلامت
محل انتشار : همایش ملی امنیت غذایی، ایمنی غذایی و سلامت
آدرس وب سایت کنفرانس : fssh.ir
ارسال کننده : نرمین نظامدوست ثانی
کد IOI مقاله : XGHB-KEEBH
لینک مستقیم مقاله : https://isnac.ir/XGHB-KEEBH

فلوروتانن ها: ترکیبات فنلی موجود در جلبک های دریایی و کاربرد آنها در بیماری های عفونی و غیر عفونی

نویسندگان : سارا چادرشبی1 مریم محمودزاده2
زبان مقاله : فارسی
محور مقاله : گیاهان دارویی، صمغ ها و عصاره های طبیعی
محل انتشار : همایش ملی امنیت غذایی، ایمنی غذایی و سلامت
آدرس وب سایت کنفرانس : fssh.ir
ارسال کننده : سارا چادرشبی
کد IOI مقاله : XGHB-KEEBK
لینک مستقیم مقاله : https://isnac.ir/XGHB-KEEBK

بررسی خصوصیات فیزیکو شیمیایی، کف کنندگی و رئولوژیکی ژل آلوئه¬ورا

نویسندگان : فهیمه پژوهنده1 سید محمد علی رضوی2
زبان مقاله : فارسی
محور مقاله : گیاهان دارویی، صمغ ها و عصاره های طبیعی
محل انتشار : همایش ملی امنیت غذایی، ایمنی غذایی و سلامت
آدرس وب سایت کنفرانس : fssh.ir
ارسال کننده : فهیمه پژوهنده
کد IOI مقاله : XGHB-KEECZ
لینک مستقیم مقاله : https://isnac.ir/XGHB-KEECZ

مروری بر رابطه بین تغذیه و افسردگی

نویسندگان : مهدی حبیبی قدس1 مریم خاکباز حشمتی2 اکرم پزشکی نجف‌ آبادی3
زبان مقاله : فارسی
محور مقاله : غذاداروها و غذاهای فراسودمند
محل انتشار : همایش ملی امنیت غذایی، ایمنی غذایی و سلامت
آدرس وب سایت کنفرانس : fssh.ir
ارسال کننده : مهدی حبیبی قدس
کد IOI مقاله : XGHB-KEECA
لینک مستقیم مقاله : https://isnac.ir/XGHB-KEECA

کیفیت حسی مواد غذایی در دو نوع بسته بندی پلاستیکی و زیست پلیمری

نویسندگان : محمد جعفری1 امیرحسین اتحاد2 حسین میرزائی3
زبان مقاله : فارسی
محور مقاله : بسته بندی مواد غذایی
محل انتشار : همایش ملی امنیت غذایی، ایمنی غذایی و سلامت
آدرس وب سایت کنفرانس : fssh.ir
ارسال کننده : محمد جعفری
کد IOI مقاله : XGHB-KEECB
لینک مستقیم مقاله : https://isnac.ir/XGHB-KEECB

بررسی خصوصیات جاذب های اکسیژن و نقش کاربردی آنها دربسته بندی مواد غذایی

نویسندگان : پروین دخت معتمدالشریعتی1 عزت موسویان نژاد2
زبان مقاله : فارسی
محور مقاله : بسته بندی مواد غذایی
محل انتشار : همایش ملی امنیت غذایی، ایمنی غذایی و سلامت
آدرس وب سایت کنفرانس : fssh.ir
ارسال کننده : پروین دخت معتمدالشریعتی
کد IOI مقاله : XGHB-KEECC
لینک مستقیم مقاله : https://isnac.ir/XGHB-KEECC

بررسی خصوصیات جاذب های اکسیژن و نقش کاربردی آنها دربسته بندی مواد غذایی

نویسندگان : پروین دخت معتمدالشریعتی1 عزت موسویان نژاد2
زبان مقاله : فارسی
محور مقاله : بسته بندی مواد غذایی
محل انتشار : همایش ملی امنیت غذایی، ایمنی غذایی و سلامت
آدرس وب سایت کنفرانس : fssh.ir
ارسال کننده : پروین دخت معتمدالشریعتی
کد IOI مقاله : XGHB-KEECD
لینک مستقیم مقاله : https://isnac.ir/XGHB-KEECD

کاربرد آنزيم‌هاي ميکروبي در صنعت غذا

نویسندگان : پريسا هوشمندي1 محمد تقي گلمکاني2
زبان مقاله : فارسی
محور مقاله : میکروارگانیسم ها و متابولیت های میکروبی
محل انتشار : همایش ملی امنیت غذایی، ایمنی غذایی و سلامت
آدرس وب سایت کنفرانس : fssh.ir
ارسال کننده : محمدتقی گلمکانی
کد IOI مقاله : XGHB-KEECE
لینک مستقیم مقاله : https://isnac.ir/XGHB-KEECE

تولید، کاربرد و پیامدهای سلامتي اولئوژل‌ها به عنوان جایگزین چربی در صنعت غذا

نویسندگان : پريسا هوشمندي1 محمد تقي گلمکاني2
زبان مقاله : فارسی
محور مقاله : تولید و بهبود جیره های غذایی خاص و مواد غذایی رژیمی
محل انتشار : همایش ملی امنیت غذایی، ایمنی غذایی و سلامت
آدرس وب سایت کنفرانس : fssh.ir
ارسال کننده : محمدتقی گلمکانی
کد IOI مقاله : XGHB-KEECF
لینک مستقیم مقاله : https://isnac.ir/XGHB-KEECF

مروري بر خواص سلامت بخش ناتا دي کوکو، روش توليد و محصولات غذايي بر پايه‌ي آن

نویسندگان : پريسا هوشمندي1 محمد تقي گلمکاني2
زبان مقاله : فارسی
محور مقاله : غذاداروها و غذاهای فراسودمند
محل انتشار : همایش ملی امنیت غذایی، ایمنی غذایی و سلامت
آدرس وب سایت کنفرانس : fssh.ir
ارسال کننده : محمدتقی گلمکانی
کد IOI مقاله : XGHB-KEECG
لینک مستقیم مقاله : https://isnac.ir/XGHB-KEECG

عملکرد پپتیدهای زیست فعال در تغذیه و سلامت انسان

نویسندگان : مینا موسی آذری1 بابک قنبرزاده2 اکرم پزشکی3 فاطمه موسی آذری4 پروانه فرساد بخش5
زبان مقاله : فارسی
محور مقاله : غذاداروها و غذاهای فراسودمند
محل انتشار : همایش ملی امنیت غذایی، ایمنی غذایی و سلامت
آدرس وب سایت کنفرانس : fssh.ir
ارسال کننده : مینا موسی آذری
کد IOI مقاله : XGHB-KEEDZ
لینک مستقیم مقاله : https://isnac.ir/XGHB-KEEDZ

تاثیر دستگاه ضد عفونی کننده با تکنولوژی پلاسمای اکسیژن و تیغه های نانوتیتانیوم بر هوای سالن و سطوح کاری کارخانجات نان، کیک و کلوچه

نویسندگان : عباس رنجی1 حمید اکبری راد2
زبان مقاله : فارسی
محور مقاله : میکروارگانیسم ها و متابولیت های میکروبی
محل انتشار : همایش ملی امنیت غذایی، ایمنی غذایی و سلامت
آدرس وب سایت کنفرانس : fssh.ir
ارسال کننده : عباس رنجی
کد IOI مقاله : XGHB-KEEDA
لینک مستقیم مقاله : https://isnac.ir/XGHB-KEEDA

تاثیر شرایط دم کردن بر محتوای ترکیبات فنولی و ظرفیت آنتی¬اکسیدانی عصاره اسطوخودوس

نویسندگان : مریم رضایی زاده1 مسلم جهانی2 جواد فیضی3 فروغ بلادر4
زبان مقاله : فارسی
محور مقاله : گیاهان دارویی، صمغ ها و عصاره های طبیعی
محل انتشار : همایش ملی امنیت غذایی، ایمنی غذایی و سلامت
آدرس وب سایت کنفرانس : fssh.ir
ارسال کننده : مسلم جهانی
کد IOI مقاله : XGHB-KEEDB
لینک مستقیم مقاله : https://isnac.ir/XGHB-KEEDB

صفحه 6 از 8