مقالات همایش ملی امنیت غذایی، ایمنی غذایی و سلامت

بررسی رابطه بین افسردگی، تغذیه و ترجیح غذایی

نویسندگان : ساحل متقی1 هیمن مهمان نواز2
زبان مقاله : فارسی
محور مقاله : سایر محورهای مرتبط با امنیت، ایمنی و سلامت
محل انتشار : همایش ملی امنیت غذایی، ایمنی غذایی و سلامت
آدرس وب سایت کنفرانس : fssh.ir
ارسال کننده : هیمن مهمان نواز
کد IOI مقاله : XGHB-KECFG
لینک مستقیم مقاله : https://isnac.ir/XGHB-KECFG

مروری بر روش های بازیافت ترکیبات از بخش های مختلف ضایعات گوجه فرنگی

نویسندگان : آیسان کاوسی خسروشاهی1
زبان مقاله : فارسی
محور مقاله : کاهش و بازیافت ضایعات کشاورزی و صنایع غذایی
محل انتشار : همایش ملی امنیت غذایی، ایمنی غذایی و سلامت
آدرس وب سایت کنفرانس : fssh.ir
ارسال کننده : آيسان كاوسي خسروشاهي
کد IOI مقاله : XGHB-KECFH
لینک مستقیم مقاله : https://isnac.ir/XGHB-KECFH

کاربرد ضایعات کشاورزی در سیستم بسته بندی مواد غذایی

نویسندگان : فاطمه حسین زاده انداب قدیم1 فرزاد برزگر مروستی2 رضا رضایی مکرم3
زبان مقاله : فارسی
محور مقاله : بسته بندی مواد غذایی
محل انتشار : همایش ملی امنیت غذایی، ایمنی غذایی و سلامت
آدرس وب سایت کنفرانس : fssh.ir
ارسال کننده : فاطمه حسین زاده انداب قدیم
کد IOI مقاله : XGHB-KECFK
لینک مستقیم مقاله : https://isnac.ir/XGHB-KECFK

تشخیص سریع تقلب در آب لیموترش لایم به روش طیف سنجی (مرئی- فرابنفش) و تکنیک های یادگیری ماشین

نویسندگان : محسن لبافی1 زهرا علائی روزبهانی2
زبان مقاله : فارسی
محور مقاله : روش های پایش سریع در ایمنی و سلامت
محل انتشار : همایش ملی امنیت غذایی، ایمنی غذایی و سلامت
آدرس وب سایت کنفرانس : fssh.ir
ارسال کننده : زهرا علائی روزبهانی
کد IOI مقاله : XGHB-KECGZ
لینک مستقیم مقاله : https://isnac.ir/XGHB-KECGZ

فراسودمندسازی پنیر پیتزای پروسس بدون چربی بر پایه فیبر رژیمی، ویتامین ها و املاح معدنی

نویسندگان : مطهره نصیری1 فائزه خان محمدی2
زبان مقاله : فارسی
محور مقاله : غذاداروها و غذاهای فراسودمند
محل انتشار : همایش ملی امنیت غذایی، ایمنی غذایی و سلامت
آدرس وب سایت کنفرانس : fssh.ir
ارسال کننده : فائزه خان محمدی
کد IOI مقاله : XGHB-KECGA
لینک مستقیم مقاله : https://isnac.ir/XGHB-KECGA

فراسودمندسازی پنیر پیتزای پروسس بدون چربی بر پایه فیبر رژیمی، ویتامین ها و املاح معدنی

نویسندگان : مطهره نصیری1 فائزه خان محمدی2
زبان مقاله : فارسی
محور مقاله : غذاداروها و غذاهای فراسودمند
محل انتشار : همایش ملی امنیت غذایی، ایمنی غذایی و سلامت
آدرس وب سایت کنفرانس : fssh.ir
ارسال کننده : فائزه خان محمدی
کد IOI مقاله : XGHB-KECGB
لینک مستقیم مقاله : https://isnac.ir/XGHB-KECGB

تاثیر دستگاه ضد عفونی کننده با تکنولوژی پلاسمای اکسیژن و تیغه های نانوتیتانیوم بر هوای سالن و سطوح کاری کارخانجات نان، کیک و کلوچه

نویسندگان : عباس رنجی1 حمید اکبری راد2
زبان مقاله : فارسی
محور مقاله : میکروارگانیسم ها و متابولیت های میکروبی
محل انتشار : همایش ملی امنیت غذایی، ایمنی غذایی و سلامت
آدرس وب سایت کنفرانس : fssh.ir
ارسال کننده : عباس رنجی
کد IOI مقاله : XGHB-KECGC
لینک مستقیم مقاله : https://isnac.ir/XGHB-KECGC

مروري بر فیلم هاي زیست تخریب پذیر بر پایه پروتئین

نویسندگان : الهام شفیعی دستگردی1 آریو امامی فر2
زبان مقاله : فارسی
محور مقاله : بسته بندی مواد غذایی
محل انتشار : همایش ملی امنیت غذایی، ایمنی غذایی و سلامت
آدرس وب سایت کنفرانس : fssh.ir
ارسال کننده : الهام شفیعی دستگردی
کد IOI مقاله : XGHB-KECGD
لینک مستقیم مقاله : https://isnac.ir/XGHB-KECGD

تاثیرات تغییرات اقلیمی بر روی امنیت غذایی کشور ایران و راهکارهای مقابله با آن در ایران و سایر کشورها با هدف بهبود امنیت غذایی: یک مطالعه ی مروری

نویسندگان : زهرا ویسی1
زبان مقاله : فارسی
محور مقاله : تغییرات اقلیم، اپیدمی ها و حوادث ناخواسته طبیعی
محل انتشار : همایش ملی امنیت غذایی، ایمنی غذایی و سلامت
آدرس وب سایت کنفرانس : fssh.ir
ارسال کننده : زهرا ویسی
کد IOI مقاله : XGHB-KEEAH
لینک مستقیم مقاله : https://isnac.ir/XGHB-KEEAH

مروری بر کاربرد زنونوکلئوتید اسیدها به عنوان یک ترکیب آنالوگ آپتامر در طراحی و ساخت آپتاحسگرهای زیستی

نویسندگان : عطیه مهرزاد1 اسماء وردیان2
زبان مقاله : فارسی
محور مقاله : فناوری‌های نوین ، نانو تکنولوژی و بیوتکنولوژی در امنیت و ایمنی غذایی
محل انتشار : همایش ملی امنیت غذایی، ایمنی غذایی و سلامت
آدرس وب سایت کنفرانس : fssh.ir
ارسال کننده : آسیه مهرزاد
کد IOI مقاله : XGHB-KEEBZ
لینک مستقیم مقاله : https://isnac.ir/XGHB-KEEBZ

بررسی کاربرد حسگرهای زیستی برای تعیین بقایای آنتی بیوتیک¬ها در مواد غذایی

نویسندگان : نرمین نظامدوست ثانی1 محمود رضازاد باری2 محمد علیزاده خالد آباد3 صابر امیری4
زبان مقاله : فارسی
محور مقاله : روش های پایش سریع در ایمنی و سلامت
محل انتشار : همایش ملی امنیت غذایی، ایمنی غذایی و سلامت
آدرس وب سایت کنفرانس : fssh.ir
ارسال کننده : نرمین نظامدوست ثانی
کد IOI مقاله : XGHB-KEEBA
لینک مستقیم مقاله : https://isnac.ir/XGHB-KEEBA

بررسی کاربرد حسگرهای زیستی برای تعیین بقایای آنتی بیوتیک¬ها در مواد غذایی

نویسندگان : نرمین نظامدوست ثانی1 محمود رضازاد باری2 محمد علیزاده خالد آباد3 صابر امیری4
زبان مقاله : فارسی
محور مقاله : روش های پایش سریع در ایمنی و سلامت
محل انتشار : همایش ملی امنیت غذایی، ایمنی غذایی و سلامت
آدرس وب سایت کنفرانس : fssh.ir
ارسال کننده : نرمین نظامدوست ثانی
کد IOI مقاله : XGHB-KEEBB
لینک مستقیم مقاله : https://isnac.ir/XGHB-KEEBB

بررسی کاربرد حسگرهای زیستی برای تعیین بقایای آنتی بیوتیک¬ها در مواد غذایی

نویسندگان : نرمین نظامدوست ثانی1 محمود رضازاد باری2 محمد علیزاده خالد آباد3 صابر امیری4
زبان مقاله : فارسی
محور مقاله : روش های پایش سریع در ایمنی و سلامت
محل انتشار : همایش ملی امنیت غذایی، ایمنی غذایی و سلامت
آدرس وب سایت کنفرانس : fssh.ir
ارسال کننده : نرمین نظامدوست ثانی
کد IOI مقاله : XGHB-KEEBC
لینک مستقیم مقاله : https://isnac.ir/XGHB-KEEBC

تاثیر دستگاه ضد عفونی کننده با تکنولوژی پلاسمای اکسیژن و تیغه های نانوتیتانیوم بر هوای سالن و سطوح کاری کارخانجات نان، کیک و کلوچه

نویسندگان : عباس رنجی1 حمید اکبری راد2
زبان مقاله : فارسی
محور مقاله : میکروارگانیسم ها و متابولیت های میکروبی
محل انتشار : همایش ملی امنیت غذایی، ایمنی غذایی و سلامت
آدرس وب سایت کنفرانس : fssh.ir
ارسال کننده : عباس رنجی
کد IOI مقاله : XGHB-KEEBD
لینک مستقیم مقاله : https://isnac.ir/XGHB-KEEBD

فواید تغذیه¬ای و کاربرد¬های صنعتی کینوآ: محصولی سلامتی¬بخش و پایدار در راستای امنیت غذایی

نویسندگان : مهدیه اکبری1 مهران اعلمی2
زبان مقاله : فارسی
محور مقاله : کشاورزی ارگانیک و پایدار
محل انتشار : همایش ملی امنیت غذایی، ایمنی غذایی و سلامت
آدرس وب سایت کنفرانس : fssh.ir
ارسال کننده : مهدیه اکبری
کد IOI مقاله : XGHB-KEEBE
لینک مستقیم مقاله : https://isnac.ir/XGHB-KEEBE

صفحه 5 از 8