استفاده از محصولات جانبی کشاورزی در ساخت رنگدانه‌های میکروبی غذایی

ابوالفضل فدوی1

چکیده :
صنایع غذایی عمدتا وابسته به رنگ‌های مختلفی است که می‌توانند اقلام غذایی را برای مصرف کنندگان جذاب نمایند. رنگدانه‌های غذایی سنتزی شیمیایی مورد استفاده بعنوان افزودنی در مواد غذایی خطر سمیت و اثرات خطرناکی برای مصرف کنندگان ایجاد می‌کنند. کاربرد رنگدانه‌های طبیعی بیوسنتزی بعنوان افزودنی غذایی کاملا ایمن تر، غیرسمی و بی خطر برای طبیعت هستند. اخیرا، محققین محصولات با ارزش افزوده مانند رنگدانه‌های میکروبی با استفاده از ضایعات مختلف کشت و صنعت از طریق فرایندهای تخمیری تولید کرده‌اند. این کار می‌تواند کل فرایند را مقرون به صرفه و دوست دار محیط زیست سازد. مقاله کنونی به توضیح استفاده از بقایای صنعت کشاورزی ارزان در دسترس برای تولید رنگدانه میکروبی می‌پردازد که می‌تواند برای کاربرد آن در صنایع غذایی بیشتر قابل کاوش باشد. در این مقاله یافته های محققین، دانشگاهیان و متخصصان صنایع غذایی در زمینه تحقیق در مورد رنگدانه‌های میکروبی با توجه به رویکردهای اساسی مختلف در عنوان مرتبط مانند منبع میکروبی رنگدانه ها، بهبود سویه، تولید تخمیری، مهندسی متابولیک آمده است.
کلمات کلیدی : رنگ‌دهنده مواد غذایی، ضایعات صنعت کشاورزی، تخمیر، رنگدانه‌های میکروبی.


زبان مقاله : فارسی
محور مقاله : صنايع تبديلي و امنيت غذايي
محل انتشار : کنفرانس ملی کشاورزی و امنیت غذایی
آدرس وب سایت کنفرانس : foodsecurityconf.ir
ارسال کننده : ابوالفضل فدوی
کد IOI مقاله : XEZB-GFBEE
لینک مستقیم مقاله : https://isnac.ir/XEZB-GFBEE

مقالات مشابه
  1. بام سبز ، معماری پایداری ، و مصالح سبز وکاربرد آن در جهت کاهش مصرف انرژی
  2. Analysis And Design Of Active CMOS Mixer With Low IM2 & IM3
  3. تحلیل بافت های فرسوده شهری در راستای احیا و پیشگیری از فرسودگی (مطالعه موردی: محله درب نو گرگان)
  4. یهینه سازی مصرف انرژی در ساختمان(پنجره دوحداره)
  5. بررسی تأثیر حالات نفسانی کاربر بر انتخاب رنگ در فضای داخلی مسکونی
  6. بررسی عناصر کالبدی در باغ های تخت ایران ؛ مطالعه موردی باغ تخت قصر قجر و باغ شازده ماهان کرمان
  7. ارزیابی آسایش حرارتی اقلیمی براساس شاخص های ماهانی و اوانز و زیست اقلیمی جهت دستیابی به معماری پایدار نمونه مورد مطالعه : شهر همدان
  8. معماري همساز با اقلیم با تاکید بر مجتمع هاي مسکونی
  9. (برنامه ریزی معماری استفاده بهینه از نور روز در کلاس درس مدارس) نمونه موردی:دبستان مجتمع آموزشی هدایت قم
  10. نگاهی به معماری بومی در اقلیم گرم و مرطوب (سواحل جنوبی ایران)
  11. تحلیل و ارزیابی شاخص های پویایی در فضاهای شهری
  12. سیستم ساختمانی ترونکو، روشی نوین در معماری پایدار
  13. A Study on Sediment Settling Pattern in the Reservoir of Shahid Rajaie Dam by Using Observed Data & Empirical Methods
  14. علل بروز تخلفات مهندسی ساختمان در شهر ایلام
  15. Investigation of the Seismic Behavior of the Coupled Shear Walls
سایر مقالات محل انتشار
  1. بررسی حذف جیوه ازپساب های صنعتی با استفاده از نانوذرات نقره سنتز شده به روش سبز
  2. مطالعه تأثیر تغییرات اقلیمی ازمنظر گرمایش زمین بر اقتصاد جهان
  3. جایگاه حقوق امنیت غذایی درسیاستگذاری و روابط بین الملل
  4. اثرات ریزگرد بر تولیدات کشاورزی
  5. تأثیر رژیم‌های مختلف آبیاری و کود دامی بر عملکرد سیب‌زمینی (.Solanum tuberosum L) در رقابت با علف‌های هرز
  6. تخمین تبخیر-تعرق گیاه برنج بر پایه‌ دو متغیر دما و ساعت آفتابی
  7. پهنه‌بندی غلظت فلزات سنگین نیکل و کروم در منطقه‌ی شرکت فولاد خوزستان
  8. پتانسیل ضایعات صنعت غذا در کاهش ناامنی غذایی
  9. ارزیابی تاثیر کاربرد پس از برداشت اسیدآسکوربیک و کیتوسان بر کیفیت و انبارمانی قارچ تكمه‌اي (Agaricus bisporus)
  10. اثر محلول‌پاشی اسپرمیدین، اسید سیتریک و پرولین بر ارزش تغذیه‌ای گل همیشه بهار (Calendula officinalis L.) در دوره انبارمانی
  11. بررسی ارتباط صنایع تبدیلی و تکمیلی با امنیت غذایی
  12. ارزیابی سطوح مختلف کود اوره و مدیریت علف¬های هرز بر عملکرد و اجزای عملکرد کنجد (Sesamum indicum L.) در تراکم¬های مختلف
  13. مروری برکاربرد های نوین کدو تنبل و برخی از واریته های دیگر آن در صنایع غذایی
  14. بررسی اثر تیمار های مختلف اسانس گیاه دارویی بادرنجبویه بر میزان عمر و ماندگاری پس از برداشت گل زینتی آلسترومریا
  15. بررسي خواص آنتي اكسيداني پوشش خوراكي كربوكسي متيل سلولز غني شده با عصاره مرزه كوهي Satureja hortensis بر ماندگاري برگر ماهي(Hypophthalmichthys molitrix) طي دوره نگهداري در يخچال