شیرین کننده و جایگزین های شکر

نویسندگان : پیمان رجائی1 ماندانا زورمند2
زبان مقاله : فارسی
محور مقاله : مدیریت تکنولوژی
محل انتشار : سومین کنفرانس بین المللی پژوهش ها و دستاوردهای نو در علوم، مهندسی و فناوری های نوین
آدرس وب سایت کنفرانس : setbconf.com
ارسال کننده : ماندانا زورمند
کد IOI مقاله : XHCC-KFFGD
لینک مستقیم مقاله : https://isnac.ir/XHCC-KFFGD

خشک کردن در صنایع غذایی

نویسندگان : رضوان پوراحمد1 ماندانا زورمند2
زبان مقاله : فارسی
محور مقاله : مهندسی کشاورزی
محل انتشار : دومین کنگره بین المللی علوم، مهندسی و فن آوری های نو
آدرس وب سایت کنفرانس : secongress.com
ارسال کننده : ماندانا زورمند
کد IOI مقاله : XKDK-KGEBG
لینک مستقیم مقاله : https://isnac.ir/XKDK-KGEBG

ویژگی ماندگاری پنیر پروبیوتیک

نویسندگان : علیرضا شهاب لواسانی1 ماندانا زورمند2
زبان مقاله : فارسی
محور مقاله : مهندسی کشاورزی
محل انتشار : دومین کنگره بین المللی علوم، مهندسی و فن آوری های نو
آدرس وب سایت کنفرانس : secongress.com
ارسال کننده : ماندانا زورمند
کد IOI مقاله : XKDK-KGFFE
لینک مستقیم مقاله : https://isnac.ir/XKDK-KGFFE

جزبه جز کردن روغن پالم

نویسندگان : ماندانا زورمند1 امیر ارسلان ایماقی2
زبان مقاله : فارسی
محور مقاله : مهندسی کشاورزی
محل انتشار : پنجمین کنگره بین المللی مهندسی، تکتولوژی و علوم کاربردی
آدرس وب سایت کنفرانس : etas2023.com
ارسال کننده : ماندانا زورمند
کد IOI مقاله : XHHA-KGHAD
لینک مستقیم مقاله : https://isnac.ir/XHHA-KGHAD

کروماتوگرافی گازی

نویسندگان : بیژن خورشید پور1 ماندانا زورمند2
زبان مقاله : فارسی
محور مقاله : مهندسی کشاورزی
محل انتشار : دومین کنگره بین المللی علوم، مهندسی و فن آوری های نو
آدرس وب سایت کنفرانس : secongress.com
ارسال کننده : ماندانا زورمند
کد IOI مقاله : XKDK-KGHAF
لینک مستقیم مقاله : https://isnac.ir/XKDK-KGHAF

صفحه 1 از 1