مقالات
شیرین کننده و جایگزین های شکر
نویسندگان : پیمان رجائی1 ماندانا زورمند2
زبان مقاله : فارسی
محور مقاله : مدیریت تکنولوژی
محل انتشار : سومین کنفرانس بین المللی پژوهش ها و دستاوردهای نو در علوم، مهندسی و فناوری های نوین
آدرس وب سایت کنفرانس : setbconf.com
ارسال کننده : ماندانا زورمند
کد IOI مقاله : XHCC-KFFGD
لینک مستقیم مقاله : https://isnac.ir/XHCC-KFFGD
خشک کردن در صنایع غذایی
نویسندگان : رضوان پوراحمد1 ماندانا زورمند2
زبان مقاله : فارسی
محور مقاله : مهندسی کشاورزی
محل انتشار : دومین کنگره بین المللی علوم، مهندسی و فن آوری های نو
آدرس وب سایت کنفرانس : secongress.com
ارسال کننده : ماندانا زورمند
کد IOI مقاله : XKDK-KGEBG
لینک مستقیم مقاله : https://isnac.ir/XKDK-KGEBG
ویژگی ماندگاری پنیر پروبیوتیک
نویسندگان : علیرضا شهاب لواسانی1 ماندانا زورمند2
زبان مقاله : فارسی
محور مقاله : مهندسی کشاورزی
محل انتشار : دومین کنگره بین المللی علوم، مهندسی و فن آوری های نو
آدرس وب سایت کنفرانس : secongress.com
ارسال کننده : ماندانا زورمند
کد IOI مقاله : XKDK-KGFFE
لینک مستقیم مقاله : https://isnac.ir/XKDK-KGFFE
جزبه جز کردن روغن پالم
نویسندگان : ماندانا زورمند1 امیر ارسلان ایماقی2
زبان مقاله : فارسی
محور مقاله : مهندسی کشاورزی
محل انتشار : پنجمین کنگره بین المللی مهندسی، تکتولوژی و علوم کاربردی
آدرس وب سایت کنفرانس : etas2023.com
ارسال کننده : ماندانا زورمند
کد IOI مقاله : XHHA-KGHAD
لینک مستقیم مقاله : https://isnac.ir/XHHA-KGHAD
کروماتوگرافی گازی
نویسندگان : بیژن خورشید پور1 ماندانا زورمند2
زبان مقاله : فارسی
محور مقاله : مهندسی کشاورزی
محل انتشار : دومین کنگره بین المللی علوم، مهندسی و فن آوری های نو
آدرس وب سایت کنفرانس : secongress.com
ارسال کننده : ماندانا زورمند
کد IOI مقاله : XKDK-KGHAF
لینک مستقیم مقاله : https://isnac.ir/XKDK-KGHAF
صفحه 1 از 1