تاثیر روزانه یک واحد نوشیدنی ویتامین سی بر بدن ورزشکاران

الهه رضانیاکان1

چکیده :
تمرینات سخت به نوعی استرس متابولیک و مکانیکی روی بدن انسان اثر می‌گذارند و باعث التهاب و استرس اکسایشی می‌شوند. در انجام تمرینات سخت، نیاز به انرژی افزایش می‌یابد و مصرف اکسیژن در بافت‌ها و عضلات اسکلتی نیز افزایش می‌یابد. این افزایش مصرف اکسیژن منجر به افزایش جریان الکترونی میتوکندریال و تولید بیشتر گونه‌های اکسیژن فعال می‌شود. همچنین، افزایش تولید ROS می‌تواند منابع دیگری نظیر اختلال در هومئوستاز یون‌های کلسیم و تولید آنتی‌اکسیدان‌ها را کاهش دهد. این موضوع می‌تواند باعث حساسیت بافت‌ها نسبت به استرس اکسایشی شود. تمرینات سخت می‌توانند منجر به افزایش تولید رادیکال‌های آزاد شوند که منجر به افزایش اکسیداسیون لیپیدی و آسیب به الیاف عضلات شود. بنابراین، استفاده از مکمل‌های آنتی‌اکسیدانی ممکن است نیازمند باشد تا از استرس اکسایشی و آسیب عضلات پیشگیری شود. چندین مکمل آنتی‌اکسیدانی معرفی شده‌اند تا سلول‌ها را از رادیکال‌های آزاد محافظت کنند، از جمله ویتامین‌های C و E، کاروتنوئیدها و فلاوونوئیدها. همچنین، یک مطالعه نشان داده است که پروتکل‌های تمرین مقاومتی می‌تواند بر نیتریک اکساید، اکسیداسیون لیپیدی و فعالیت کراتین کیناز تأثیرگذار باشد.
کلمات کلیدی : ویتامین سی آنتی اکسیدان بافت بدن


زبان مقاله : فارسی
محور مقاله : علوم انسانی
محل انتشار : اولین همایش بین المللی پژوهش های نوین در مدیریت، حقوق، علوم انسانی و کارآفرینی
آدرس وب سایت کنفرانس : icmlhe.ir/1st
کد IOI مقاله : XKGD-AZZFCE
لینک مستقیم مقاله : https://isnac.ir/XKGD-AZZFCE

مقالات مشابه
  1. بررسی میزان رزمارینیک اسید و فعالیت آنتی اکسیدان در ساقه و برگ گیاه رزماری
  2. بررسی مواد موثره و فعالیت آنتی اکسیدانی اسانس و عصاره متانولی گیاه Hymenocrater longiflorus Benth.
  3. مروری بر گیاه دارویی ماریتیغال مراتع
  4. درجه بندی میزان آلودگی پسته به آفلاتوکسین توسط روش غیر مخرب طیف سنجی مادون قرمز نزدیک (NIR)
  5. بررسی کیفیت اسانس قسمت های مختلف گیاه کلپوره
  6. روغن¬های ضروری به عنوان افزودنی¬های خوراکی در تغذیه طیور
  7. بررسی تغییر میزان محتوی فنل کل، فلاونوئید کل و درصد فعالیت آنتی اکسیدانی گلبرگ و برگ زعفران در مراحل مختلف تکوین
  8. مقایسه کمی فلاونوئیدهای بایکالین و بایکالئین در اندام هوایی و ریشه گیاه Scutellaria pinnatifida از شمال ایران
  9. تاثیر بسته بندی های خوراکی فعال در افزایش ایمنی موادغذایی گوشتی
  10. تاثیر تنش خشکی بر ترکیبات روغن ضروری گیاه دارویی زیره سبز
  11. تأثیر امواج فراصوت در فرآیندهای خشککردن، استحصال روغن و عصاره‌گیری محصولات خوراکی
  12. بررسی فعالیت آنتی اکسیدانی اسانس آنغوزه منطقه ی سپیدان استان فارس
  13. بررسی مدت ماندگاری برگرماهی کپورنقره ای (Hypophthalmichthys molitrix) ریزپوشانی با روغن ماهی و آنتی اکسیدانهای طبیعی
  14. (تکنیک نانوکپسولاسیون در افزایش کیفیت و ثبات عصاره ها در مواد غذایی)
  15. تاثیر باکتری‌های محرک رشد بر خصوصیات مورفو فیزیولوژیکی گیاه دارویی رزماری در سیستم بدون خاک
سایر مقالات محل انتشار
  1. تحلیل تأثیر آموزش‌های چندحسی بر یادگیری زبان‌های خارجی
  2. پیمایش عصر جدید کارآفرینی: روندها و استراتژی‌ها در موفقیت کسب و کار
  3. زندگی مدرن: نوآوری سبک زندگی
  4. بررسی تاثیر تغییرات قوانین مالیاتی بر روی روش های حسابداری و گزارشگری مالی شرکتها
  5. اثر هشت هفته تمرینات استقامتی با شدت متوسط برروی مردان جوان غیر ورزشکار ودارای اضافه وزن
  6. بررسی نقش انگیزه و مشارکت در یادگیری زبان از طریق بازی و فعالیت های گروهی
  7. مقابله ی انضباطی و کیفری با تخلف و جرم افشای اسرار شغلی توسط کارگران وکارمندان
  8. استفاده از بازی به عنوان یک ابزار برای آموزش مفاهیم پیچیده و تقویت خلاقیت در دانش آموزان
  9. بررسی و ارزیابی مدیریت آموزشی و تاثیر آن بر بهبود عملکرد مدرسه
  10. تاثیر روزانه یک واحد نوشیدنی ویتامین سی بر بدن ورزشکاران
  11. اندازه گیری ارزش برند و پیشنهاد برنامه بهبود
  12. پیش بینی رضایت جنسی براساس تصویر بدنی و باورهای فراشناختی پرستاران متأهل در بیمارستان های شهر خرم آباد
  13. بررسی نقش بازی در آموزش و اثرات آن بر یادگیری و تربیت کودکان
  14. Banknotes as Cultural Artifacts: Implications for Tourism Management and Destination Promotion
  15. تأثیر فناوری بر یادگیری زبان: ابزارهای مدرن برای بهبود مهارت‌های زبانی