مقالات کنفرانس ملی کشاورزی و امنیت غذایی

بررسی حذف جیوه ازپساب های صنعتی با استفاده از نانوذرات نقره سنتز شده به روش سبز

نویسندگان : شهرام بیک پور1 علی زرین صدف2
زبان مقاله : فارسی
محور مقاله : آلودگی آب و خاک
محل انتشار : کنفرانس ملی کشاورزی و امنیت غذایی
آدرس وب سایت کنفرانس : foodsecurityconf.ir
ارسال کننده : شهرام بیک پور
کد IOI مقاله : XEZB-GZBBG
لینک مستقیم مقاله : https://isnac.ir/XEZB-GZBBG

مطالعه تأثیر تغییرات اقلیمی ازمنظر گرمایش زمین بر اقتصاد جهان

نویسندگان : مسعود شریعتی1
زبان مقاله : فارسی
محور مقاله : سایر موضوعات مرتبط با کشاورزی و امنیت غذایی
محل انتشار : کنفرانس ملی کشاورزی و امنیت غذایی
آدرس وب سایت کنفرانس : foodsecurityconf.ir
ارسال کننده : مسعود شریعتی
کد IOI مقاله : XEZB-GCZHH
لینک مستقیم مقاله : https://isnac.ir/XEZB-GCZHH

جایگاه حقوق امنیت غذایی درسیاستگذاری و روابط بین الملل

نویسندگان : پژمان الهامی طالشمیکائیل1 شهرام سیدحسین زاده اردبیلی2
زبان مقاله : فارسی
محور مقاله : سایر موضوعات مرتبط با کشاورزی و امنیت غذایی
محل انتشار : کنفرانس ملی کشاورزی و امنیت غذایی
آدرس وب سایت کنفرانس : foodsecurityconf.ir
ارسال کننده : پژمانman الهامی
کد IOI مقاله : XEZB-GCCKZ
لینک مستقیم مقاله : https://isnac.ir/XEZB-GCCKZ

اثرات ریزگرد بر تولیدات کشاورزی

نویسندگان : محمدصادق کریمی1
زبان مقاله : فارسی
محور مقاله : سایر موضوعات مرتبط با کشاورزی و امنیت غذایی
محل انتشار : کنفرانس ملی کشاورزی و امنیت غذایی
آدرس وب سایت کنفرانس : foodsecurityconf.ir
ارسال کننده : محمدصادق کریمی
کد IOI مقاله : XEZB-GCKZC
لینک مستقیم مقاله : https://isnac.ir/XEZB-GCKZC

تأثیر رژیم‌های مختلف آبیاری و کود دامی بر عملکرد سیب‌زمینی (.Solanum tuberosum L) در رقابت با علف‌های هرز

نویسندگان : علی رحیمی1 رحمت عباسی2 همت‌اله پیردشتی3 مریم جنابیان4
زبان مقاله : فارسی
محور مقاله : سایر موضوعات مرتبط با کشاورزی و امنیت غذایی
محل انتشار : کنفرانس ملی کشاورزی و امنیت غذایی
آدرس وب سایت کنفرانس : foodsecurityconf.ir
ارسال کننده : علی رحیمی
کد IOI مقاله : XEZB-GDCBZ
لینک مستقیم مقاله : https://isnac.ir/XEZB-GDCBZ

تخمین تبخیر-تعرق گیاه برنج بر پایه‌ دو متغیر دما و ساعت آفتابی

نویسندگان : فائزه رهبری صفا1 پویا عاقل پور2
زبان مقاله : فارسی
محور مقاله : آب و تکنولوژی آبیاری نوین
محل انتشار : کنفرانس ملی کشاورزی و امنیت غذایی
آدرس وب سایت کنفرانس : foodsecurityconf.ir
ارسال کننده : فائزه رهبری صفا
کد IOI مقاله : XEZB-GDEGC
لینک مستقیم مقاله : https://isnac.ir/XEZB-GDEGC

پهنه‌بندی غلظت فلزات سنگین نیکل و کروم در منطقه‌ی شرکت فولاد خوزستان

نویسندگان : امیر کمری1 احمد لندی2 هادی عامری خواه3
زبان مقاله : فارسی
محور مقاله : آلودگی آب و خاک
محل انتشار : کنفرانس ملی کشاورزی و امنیت غذایی
آدرس وب سایت کنفرانس : foodsecurityconf.ir
ارسال کننده : امیر کمری
کد IOI مقاله : XEZB-GDFEE
لینک مستقیم مقاله : https://isnac.ir/XEZB-GDFEE

پتانسیل ضایعات صنعت غذا در کاهش ناامنی غذایی

نویسندگان : لادن چرم1 مرجانه صداقتی2 ملیکا میرکاظمی3
زبان مقاله : فارسی
محور مقاله : بهره‌وري و امنيت غذايي
محل انتشار : کنفرانس ملی کشاورزی و امنیت غذایی
آدرس وب سایت کنفرانس : foodsecurityconf.ir
ارسال کننده : لادن چرم
کد IOI مقاله : XEZB-GDGZF
لینک مستقیم مقاله : https://isnac.ir/XEZB-GDGZF

ارزیابی تاثیر کاربرد پس از برداشت اسیدآسکوربیک و کیتوسان بر کیفیت و انبارمانی قارچ تكمه‌اي (Agaricus bisporus)

نویسندگان : الهام دانائی1 کیمیا ایالتی2
زبان مقاله : فارسی
محور مقاله : سایر موضوعات مرتبط با کشاورزی و امنیت غذایی
محل انتشار : کنفرانس ملی کشاورزی و امنیت غذایی
آدرس وب سایت کنفرانس : foodsecurityconf.ir
ارسال کننده : الهام دانائی
کد IOI مقاله : XEZB-GDGED
لینک مستقیم مقاله : https://isnac.ir/XEZB-GDGED

اثر محلول‌پاشی اسپرمیدین، اسید سیتریک و پرولین بر ارزش تغذیه‌ای گل همیشه بهار (Calendula officinalis L.) در دوره انبارمانی

نویسندگان : الهام دانائی1 سوفیا سروری2
زبان مقاله : فارسی
محور مقاله : سایر موضوعات مرتبط با کشاورزی و امنیت غذایی
محل انتشار : کنفرانس ملی کشاورزی و امنیت غذایی
آدرس وب سایت کنفرانس : foodsecurityconf.ir
ارسال کننده : الهام دانائی
کد IOI مقاله : XEZB-GDGEE
لینک مستقیم مقاله : https://isnac.ir/XEZB-GDGEE

بررسی ارتباط صنایع تبدیلی و تکمیلی با امنیت غذایی

نویسندگان : لادن چرم1
زبان مقاله : فارسی
محور مقاله : صنايع تبديلي و امنيت غذايي
محل انتشار : کنفرانس ملی کشاورزی و امنیت غذایی
آدرس وب سایت کنفرانس : foodsecurityconf.ir
ارسال کننده : لادن چرم
کد IOI مقاله : XEZB-GDHBH
لینک مستقیم مقاله : https://isnac.ir/XEZB-GDHBH

ارزیابی سطوح مختلف کود اوره و مدیریت علف¬های هرز بر عملکرد و اجزای عملکرد کنجد (Sesamum indicum L.) در تراکم¬های مختلف

نویسندگان : داوود غلامی قادی1 ارسطو عباسیان2 فائزه زعفریان3 فاطمه تقوی قاسمخیلی4
زبان مقاله : فارسی
محور مقاله : الگوي کشت و امنيت غذايي
محل انتشار : کنفرانس ملی کشاورزی و امنیت غذایی
آدرس وب سایت کنفرانس : foodsecurityconf.ir
ارسال کننده : داوود غلامی قادی
کد IOI مقاله : XEZB-GDHBK
لینک مستقیم مقاله : https://isnac.ir/XEZB-GDHBK

مروری برکاربرد های نوین کدو تنبل و برخی از واریته های دیگر آن در صنایع غذایی

نویسندگان : محمد منصور سمیع1 آریو امامی فر2
زبان مقاله : فارسی
محور مقاله : سایر موضوعات مرتبط با کشاورزی و امنیت غذایی
محل انتشار : کنفرانس ملی کشاورزی و امنیت غذایی
آدرس وب سایت کنفرانس : foodsecurityconf.ir
ارسال کننده : محمد منصور سمیع
کد IOI مقاله : XEZB-GDKCA
لینک مستقیم مقاله : https://isnac.ir/XEZB-GDKCA

بررسی اثر تیمار های مختلف اسانس گیاه دارویی بادرنجبویه بر میزان عمر و ماندگاری پس از برداشت گل زینتی آلسترومریا

نویسندگان : حمیدرضا مبصر1 مریم طاهری زاده2
زبان مقاله : فارسی
محور مقاله : سایر موضوعات مرتبط با کشاورزی و امنیت غذایی
محل انتشار : کنفرانس ملی کشاورزی و امنیت غذایی
آدرس وب سایت کنفرانس : foodsecurityconf.ir
ارسال کننده : مریم طاهری زاده
کد IOI مقاله : XEZB-GDKDF
لینک مستقیم مقاله : https://isnac.ir/XEZB-GDKDF

بررسي خواص آنتي اكسيداني پوشش خوراكي كربوكسي متيل سلولز غني شده با عصاره مرزه كوهي Satureja hortensis بر ماندگاري برگر ماهي(Hypophthalmichthys molitrix) طي دوره نگهداري در يخچال

نویسندگان : یاسمن فهیم دژبان1 مژگان قیصری2
زبان مقاله : فارسی
محور مقاله : مديريت ريسک و امنيت غذايي
محل انتشار : کنفرانس ملی کشاورزی و امنیت غذایی
آدرس وب سایت کنفرانس : foodsecurityconf.ir
ارسال کننده : یاسمن فهیم دژبان
کد IOI مقاله : XEZB-GDKDG
لینک مستقیم مقاله : https://isnac.ir/XEZB-GDKDG

صفحه 1 از 9